come with me!!

My name is Costas and I like to create short everyday stories with a title of 2 words, if you want to participate in this idea send me a message via chat or contact form, I will be happy to hear your ideas

Ζω στις Ηνωμένες Πολιτείες

 Ζω στις Ηνωμένες Πολιτείες εδώ και 5 χρόνια. Μου αρέσει εδώ γιατί είναι τόσο ποικιλόμορφο και πάντα υπάρχει κάτι να κάνουμε.

Ταξιδεύω στην Αμερική τους τελευταίους μήνες και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικούς από τους αγαπημένους μου προορισμούς.

1. Σαν Φρανσίσκο

2. Λος Άντζελες

3. Εθνικό πάρκο Yosemite

4. Το Γκραν Κάνυον

5. Λας Βέγκας

6. Νέα Υόρκη

Θέλετε να ταξιδέψετε και να εξερευνήσετε μια από τις μεγαλύτερες χώρες στον κόσμο; Πάρτε το διαβατήριό σας και ξεκινήστε - η Αμερική σας περιμένει. Ακολουθεί ο απόλυτος οδηγός για το τι πρέπει να γνωρίζουν οι CMO πριν εγγραφούν σε οποιεσδήποτε καμπάνιες μάρκετινγκ που στοχεύουν τις ΗΠΑ.

Σχεδιάσαμε αυτή την ενότητα ώστε να περιλαμβάνει 5 θέματα ιστολογίου, το καθένα με δύο ή τρεις προτάσεις που επισημαίνουν μερικούς από τους πιο διάσημους τουριστικούς προορισμούς των ΗΠΑ. Για παράδειγμα, η Καλιφόρνια είναι ήδη ένα γνωστό όνομα μεταξύ των Αμερικανών επιχειρηματιών και τεχνικών - η Snap Inc έχει την έδρα της εκεί, καθώς και η Silicon Valley - έδρα εταιρειών δισεκατομμυρίων δολαρίων όπως η Apple και η Intel.

Υπάρχουν περισσότερα από 150 μοναδικά αξιοθέατα για να επισκεφτείτε στην Αμερική, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και μόνο με αυτές τις δέκα αναρτήσεις μόλις έχουμε χαράξει την επιφάνεια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

φθηνα φορεματα

cat basket bed

travel